Pokud chcete ochutnat Itálii, jezte a pijte to, co mají doma opravdoví Italové. Přes 200 vysoce kvalitních italských vín s dodáním do 10 dnů!

Jassarte IGT 2011 0,75 l

 
 

Připomíná plně vyzrálé černé třešně, černý rybíz, borůvky, koření s náznakem čerstvé máty. Chuť je monumentální! Perfektní stavba s intenzivním tříslem, které je ovšem zjemněné školením vína. Vytváří tak skvělou rovnováhu a elegantní kulatý projev. Chuti dominuje celá řada ovocných složek s příměsí vzácného koření bylin, kávy a čokolády. Velmi vzrušující víno!

VINIFIKACE

Ruční sběr hroznů, odstopkování a jemné lisování. Rmutace a fermentace hroznů v nerezových tancích. Víno zraje v dubových sudech 24 měsíců, z 10% nové sudy, dále dozrává 12 měsíců v láhvi.

Dostupnost Dodání do 10 dnů.
Můžeme doručit do
21.6.2023
Měrná cena 692 Kč / 1 l
Cena 428,93 Kč bez DPH
519 Kč / ks    
Kód produktu 43184
Značka Podere Guado al Melo
Kategorie Vína z Toskánska
 

Výjimečné červené víno jež je výsledkem dlouholetého výzkumu Klasických mediteránských odrůd a odrůd jejichž původ pochází z Kavkazu. Ty zároveň tvoří toto unikátní cuvée. Barva vína je výrazně Antracitová s lehkým odleskem barvy černých třešní. Aroma okouzlí Svým důrazem a plností. Připomíná plně vyzrálé černé třešně, černý rybíz, borůvky, koření s náznakem čerstvé máty. Chuť je monumentální! Perfektní stavba s intenzivním tříslem, které je ovšem zjemněné školením vína. Vytváří tak skvělou rovnováhu a elegantní kulatý projev. Chuti dominuje celá řada ovocných složek s příměsí vzácného koření bylin, kávy a čokolády. Velmi vzrušující víno!

Vinařství: Podere Guado al Melo

Oblast: Toscana

Klasifikace: IGT

Poloha: Toskánsko, provincie Livorno, zóna Bolgheri. Vinice v Castagneto Carducci, vysazená v roce 1999. Nadmořská výška vinic: 50 m. n. m.. Hustota výsadby: 8000 keřů/ha. Systém vedení révy: Cordon. Aluviální podloží, bohaté na štěrk. Výnosnost: max. 60 hl.

Gastro párování: steaky, vyzrálé sýry, pečená a grilovaná červená masa, zvěřina

Teplota servisu: 16 - 18 °C

Velikost lahve: 0,75 l

VINIFIKACE

Ruční sběr hroznů, odstopkování a jemné lisování. Rmutace a fermentace hroznů v nerezových tancích. Víno zraje v dubových sudech 24 měsíců, z 10% nové sudy, dále dozrává 12 měsíců v láhvi.

Hmotnost 0.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: