Pokud chcete ochutnat Itálii, jezte a pijte to, co mají doma opravdoví Italové. Přes 200 vysoce kvalitních italských vín s dodáním do 10 dnů!

Lupicaia IGT 2007 0,75 l

 
 

Lupicaia je kultovním vínem Toskánska. Ohromující plné aroma hraje tóny lesních plodů, černého rybízu, cassis, černých třešní, čokolády, máty, toskánských bylin, ceru a tabáku. V chuti nesmírně koncentrované, plné, robustní s předlouhým, věčným koncem. Opravdový aristokrat!

VINIFIKACE

Ruční sběr hroznů do malých bedýnek od začátku září. Odstopkování a jemné lisování. Fermentace a rmutace probíhá v nerezových tancích 16 dní pro Merlot a Petit Verdot, pro Cabernet 20 dní při teplotě 31 °C. Odrůdy zrají odděleně 18 měsíců v dubových sudech, výhradně francouzské duby Allier. Dále dozrává v láhvi.

 

Dostupnost Dodání do 10 dnů.
Můžeme doručit do
14.10.2020
Měrná cena 3 466,67 Kč / 1 l
Cena 2 148,76 Kč bez DPH
2 600 Kč / ks    
Kód produktu 42548
Značka Castello del Terriccio
Kategorie Vína z Toskánska
 

Lupicaia je kultovním vínem Toskánska, tzv. Supetoskánec vyrobený z hroznů Cabernet Sauvignon, Merlot a Petit Verdot, zraje 18 měsíců v dubových sudech. Bohatá plná barva téměř neprůhledná s odlesky rubínu, zráním přechází do cihly. Ohromující plné aroma hraje tóny lesních plodů, černého rybízu, cassis, černých třešní, čokolády, máty, toskánských bylin, ceru a tabáku. V chuti nesmírně koncentrované, plné, robustní s předlouhým, věčným koncem. Opravdový aristokrat!

Vinařství: Castello del Terriccio

Oblast: Toscana

Odrůdové složení: Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot

Klasifikace: IGT

Poloha: Toskánsko, provincie Livorno, zóna Bolgheri. Vinice v nadmořské výšce 120 m. n. m., bohaté na kamení, jíl, železo a měď. Jižní až jihozápadní expozice. Hustota výsadby: 3600 - 4200 keřů/ha. Systém vedení révy: Cordon.

Gastro párování: zvěřina, pečená a grilovaná tmavá masa, jehněčí

Teplota servisu: 16 - 18 °C

Velikost lahve: 0,75 l

VINIFIKACE

Ruční sběr hroznů do malých bedýnek od začátku září. Odstopkování a jemné lisování. Fermentace a rmutace probíhá v nerezových tancích 16 dní pro Merlot a Petit Verdot, pro Cabernet 20 dní při teplotě 31 °C. Odrůdy zrají odděleně 18 měsíců v dubových sudech, výhradně francouzské duby Allier. Dále dozrává v láhvi.

Hmotnost 0.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.