Pokud chcete ochutnat Itálii, jezte a pijte to, co mají doma opravdoví Italové. Přes 200 vysoce kvalitních italských vín s dodáním do 10 dnů!

Efeso Val di Neto IGT 2009 0,75 l

Neohodnoceno
 
 

Víno výraznější žluté barvy s odlesky zlaté. Aroma je výrazné zejména po fících, hruškách, ořeších a mandlích. Střední tělo je v souladu s buketem vína. Vyzrálé ovoce s lehounkou stopou po ušlechtilém dřevu. Na střední tělo navazuje příjemná kyselinka s delším dozvukem.

VINIFIKACE

Ruční sběr hroznů v prvních deseti dnech měsíce října. Fermentace v nerezových tancích při kontrolovaných teplotách a v dřevěných sudech Barrique. Zrání probíhá prvních 8 měsíců v malých soudcích z francouzského dubu Allier, dále dozrává v láhvi. Lahvování v dubnu.

Dostupnost Dodání do 10 dnů.
Můžeme doručit do
12.3.2019
Měrná cena 736 Kč / 1 l
Cena 456,20 Kč / ks bez DPH
552 Kč / ks    
Kód produktu 38019
Značka Librandi Calabria
Kategorie Vína z Calabrie
 

Víno výraznější žluté barvy s odlesky zlaté. Aroma je výrazné zejména po fících, hruškách, ořeších a mandlích. Střední tělo je v souladu s buketem vína. Vyzrálé ovoce s lehounkou stopou po ušlechtilém dřevu. Na střední tělo navazuje příjemná kyselinka s delším dozvukem.

Vinařství: Librandi

Oblast: Calabria

Odrůdové složení: Mantonico

Klasifikace: IGT

Poloha: Polohy v samém srdci zóny Ciro Classico. Hrozny pocházejí Rosaneti Farm, Rocca di Neto a Casabona. Půdy jsou bohaté na minerály. Tvoří je zejména jílovitá hornina a vápenec. Systém vedení révy Espalier. Hustota výsadby 5000 keřů. První ročník 2001.

Gastro párování: plody moře, tuňák, mečoun, mořské ryby

Teplota servisu: 9 - 11 °C

Velikost lahve: 0,75 l

VINIFIKACE

Ruční sběr hroznů v prvních deseti dnech měsíce října. Fermentace v nerezových tancích při kontrolovaných teplotách a v dřevěných sudech Barrique. Zrání probíhá prvních 8 měsíců v malých soudcích z francouzského dubu Allier, dále dozrává v láhvi. Lahvování v dubnu.

Hmotnost 0.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.