Pokud chcete ochutnat Itálii, jezte a pijte to, co mají doma opravdoví Italové. Přes 200 vysoce kvalitních italských vín s dodáním do 10 dnů!

Cartagho IGT 2014 0,75 l

 
 

Červené víno z tradiční odrůdy Nero ď Avola ve své nejelegantnější podobě. Temné rubínové víno s purpurovými odlesky, s jemným ovocným aroma v tónech vyzrálých jahod a lesních plodů. Chuť doprovází vůni svou ovocností a jemnou tříslovinou, s decentním nádechem koření a ušlechtilého dřeva. Mimořádné víno, jehož nevídaná kvalita byla oceněna i v prestižním bedekru Gambero rosso třemi sklenkami, tedy nejvyšším hodnocením.

VINIFIKACE

Ruční sběr hroznů, selekce jen nejlepších bobulí. Rychlý transport do sklepa. Hrozny jsou velice jemně lisovány. Mošt je umístěn do nerezových tanků. Následuje několikadenní rmutace 10 – 12 dní. Fermentace při kontrolovaných teplotách 22 – 25 °C. Zrání v dřevěných sudech Barrique, jen francouzské dřevo Allier po dobu 12 měsíců.

Dostupnost Dodání do 10 dnů.
Můžeme doručit do
2.1.2020
Měrná cena 612 Kč / 1 l
Cena 379,34 Kč / ks bez DPH
459 Kč / ks    
Kód produktu 42342
Značka Mandrarossa
Kategorie Vína ze Sicílie
 

Červené víno z tradiční odrůdy Nero ď Avola ve své nejelegantnější podobě. Temné rubínové víno s purpurovými odlesky, s jemným ovocným aroma v tónech vyzrálých jahod a lesních plodů. Chuť doprovází vůni svou ovocností a jemnou tříslovinou, s decentním nádechem koření a ušlechtilého dřeva. Mimořádné víno, jehož nevídaná kvalita byla oceněna i v prestižním bedekru Gambero rosso třemi sklenkami, tedy nejvyšším hodnocením.

Vinařství: Mandrarossa

Oblast: Sicílie

Odrůdové složení: Nero d´Avola

Klasifikace: DOC

Poloha: Kopcovité vinice v nadmořských výškách mezi 280 – 350 m. Půdy jsou zde bohaté na minerály. Systém vedení révy vertikální Cordon. Hustota výsadby 4000 - 4200 keřů. Polohy vinic v Menfi.

Gastro párování: jehněčí maso, konfit, grilovaná červená masa, výrazné omáčky, vyzrálé sýry

Teplota servisu: 16 - 18 °C

Velikost lahve: 0,75 l

VINIFIKACE

Ruční sběr hroznů, selekce jen nejlepších bobulí. Rychlý transport do sklepa. Hrozny jsou velice jemně lisovány. Mošt je umístěn do nerezových tanků. Následuje několikadenní rmutace 10 – 12 dní. Fermentace při kontrolovaných teplotách 22 – 25 °C. Zrání v dřevěných sudech Barrique, jen francouzské dřevo Allier po dobu 12 měsíců.

Hmotnost 0.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.