Pecorino Romano D.O.P. 1,32 kg
Kód: 200107Související produkty
Grana Padano je jeden z nejoblíbenějších italských tvrdých sýrů s chráněným označením původu DOP. Tento prémiový sýr pochází ze severní Itálie, kde se vyrábí podle tradičních metod již více než...
Pecorino Romano DOP je tradiční italský ovčí sýr s chráněným označením původu DOP, vyráběný v oblastech Lazio, Sardinie a Toskánsko. Má pevnou, drobivou strukturu a výrazně slanou, pikantní chuť s...
Grana Padano je jeden z nejoblíbenějších italských tvrdých sýrů s chráněným označením původu DOP. Tento prémiový sýr pochází ze severní Itálie, kde se vyrábí podle tradičních metod již více než...
Grana Padano je jeden z nejoblíbenějších italských tvrdých sýrů s chráněným označením původu DOP. Tento prémiový sýr pochází ze severní Itálie, kde se vyrábí podle tradičních metod již více než...
Parmigiano Reggiano di Montagna 993, zrání 24 měsíců, je tradiční italský sýr vyráběný v horské oblasti regionu Reggio Emilia. Díky dlouhému zrání získává výraznou a plnou chuť s jemnými tóny...
Grana Padano Oro je italský tvrdý sýr z kravského mléka, který zraje minimálně 20 měsíců. Má pevnou, drobivou strukturu a vyváženou, jemně nasládlou chuť s lehkou pikantností, ve které lze nalézt...
Detailní popis produktu
Pecorino Romano se vyznačuje ostrou slaností a drobnými krystalky vápenatých solí, díky nimž každé sousto získává příjemnou křupavost. Díky zrání minimálně 8 měsíců je Pecorino Romano perfektní jak ke stolování, tak k vaření.
Doporučené použití:
Strouhejte na těstoviny (cacio e pepe, amatriciana), rizota nebo krémové polévky.
Podávejte na sýrové desce s medem (kaštanový, lesní) a ovocnými džemy (meruňkový, broskvový).
Skvěle se hodí k plným červeným vínům (Brunello di Montalcino, Sagrantino).
Hmotnost: 1,32 kg vakuově baleného sýra.
Skladujte v chladnu (4–8 °C) v původním obalu; po otevření zabalte do fólie, uchovávejte v lednici a spotřebujte do 30 dnů.
Přineste si kousek římské historie na váš stůl a vychutnejte si intenzivní chuť Pecorina Romano D.O.P. Caseus.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Italské sýry - Formaggi d’Italia |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.35 kg |
Parmigiano Reggiano di Montagna 993, zrání 24 měsíců, je tradiční italský sýr vyráběný v horské oblasti regionu Reggio Emilia. Díky dlouhému zrání získává výraznou a plnou chuť s jemnými tóny...
Parmareggio Parmigiano Reggiano 30 měsíců je špičkový italský parmezán s chráněným označením původu DOP, vyrobený z kravského mléka v regionu Emilia Romagna. Sýr zraje nejméně 30 měsíců, díky čemuž...
Grana Padano je jeden z nejoblíbenějších italských tvrdých sýrů s chráněným označením původu DOP. Tento prémiový sýr pochází ze severní Itálie, kde se vyrábí podle tradičních metod již více než...
Grana Padano je jeden z nejoblíbenějších italských tvrdých sýrů s chráněným označením původu DOP. Tento prémiový sýr pochází ze severní Itálie, kde se vyrábí podle tradičních metod již více než...
Grana Padano je jeden z nejoblíbenějších italských tvrdých sýrů s chráněným označením původu DOP. Tento prémiový sýr pochází ze severní Itálie, kde se vyrábí podle tradičních metod již více než...
Objevte jedinečnou chuť italských Apenin se sýrem Parmigiano Reggiano di Montagna od legendární mlékárny Caseificio Cavola 993. Tento prémiový horský sýr zrající 24 měsíců, ve formě praktických...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)