Těstoviny GRAGNANO
La Fabbrica della Pasta di Gragnano je tradiční výrobce těstovin s historií sahající do počátku 20. století, kdy rodina Moccia založila svůj první závod. V roce 1976 Mario Moccia starší obnovil továrnu Afeltra a od té doby se rodinná tradice výroby těstovin přenáší přes čtyři generace, kombinující tradiční metody s moderními technologiemi. Firma se specializuje na ruční výrobu těstovin z kvalitní italské tvrdé pšenice a horské vody z oblasti Gragnano, známé díky svému unikátnímu mikroklimatu, což zaručuje typickou strukturu a chuť. La Fabbrica della Pasta di Gragnano je také prvním výrobcem v Gragnanu vyrábějícím bezlepkové těstoviny, nabízí přes 150 různých tvarů a ctí jedinečnost této historické produkce.
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Sušené těstoviny ze semolinové mouky Vesuvio se řadí mezi krátké těstoviny. Pojmenované jsou podle sopky Vesuv která leží v regionu Kampánie. Můžete kombinovat se svojí oblíbenou omáčkou.
i Cavatappi “Cottura Veloce” jsou díky speciální výrobní metodě hotové za kratší dobu, aniž by ztratily svou typickou strukturu a bohatou chuť. Tato šroubovitá těstovina skvěle zachytává...
Linguine v italštině znamená „malé jazýčky“, jsou to ploché těstoviny velmi podobné špagetám. Jejich původ se připisuje regionu Campanie ale i Ligurii. Vychutnejte si Linguine peperoncino s extra...
Linguine v italštině znamená „malé jazýčky“, jsou to ploché těstoviny velmi podobné špagetám. Jejich původ se připisuje regionu Campanie a Ligurie. Linguine al limone jsou těstoviny ochucené šťávou...
.png)