Sugo ai Funghi Porcini - omáčka z pravých hříbků 190 g
Kód: 980Související produkty
V Itálii má každá rodina svůj "zaručený recept" na toto masové ragů.
Omáčka vyrobena z rajčat pěstovaných pod sluncem s voňavou italskou bazalkou. Klasická omáčka připravena v souladu s tradicí, bez konzervačních látek. Omáčka s bazalkou se dobře hodí k těstovinám,...
Sugo di Pomodoro con Basilico je skvělá, jednoduchá a rychle použitelná rajčatová omáčka s jemným bylinným aroma. Vynikne v klasických italských receptech a přizpůsobí se dalším úpravám podle...
Passata Rustica je poctivá italská rajčatová omáčka vyrobená ze 100% pečlivě vybraných, vyzrálých kalábrijských rajčat. Díky rustikální struktuře s jemně viditelnými kousky dužiny si uchovává...
Bomba Calabrese je jedinečná směs zralé zeleniny, aromatických bylinek a pravého kalábrijského chilli, která dodá každému jídlu neodolatelnou pikantnost a středomořský charakter....
Aglio, Olio e Peperoncino je italská omáčka určená jako dochucovadlo k těstovinám, pečivu, bruschettě nebo například sendvičům. Je založená na tradiční receptuře jihu Itálie, jejímž základem je...
Detailní popis produktu
Klasická omáčka připravena v souladu s tradicí, bez konzervačních látek. Omáčka se hodí jak k těstovinám, tak dobře poslouží jako základ k masu, nebo výborně ochutí rizoto.
Složení: Sekaná rajčata, kyselina citronová, sušené pravé hřibky 5%, olivový extra panenský olej 4%, cibule, mrkev, česnek, petrželová nať, černý pepř, sůl
Velikost balení: 190 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Omáčky - SUGO |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
Autentická italská rajčatová omáčka s výrazným pálivým nádechem, vyrobená z pečlivě vybraných kalábrijských rajčat a dochucená tradičními kalábrijskými chilli papričkami. Díky rustikální struktuře...
Kalábrijská omáčka z italských rajčat a tradiční ’Nduji – roztíratelného pikantního salámu z vepřového masa a kalábrijských papriček. S červenou cibulí Tropea IGP a olivovým olejem. Bez umělých...
Vyzkoušejte pravou italskou klasiku! Sugo di Pomodoro Classico – hotová rajčatová omáčka z pečlivě vybraných zralých rajčat a cibule. Stačí ohřát a podávat s těstovinami, pizzou nebo lasagnemi. Bez...
Smetanová omáčka se smetanou, pancettou a žloutky.
Jedna z mnoha historek říká, že omáčka puttanesca vznikla ve veřejných domech jako levné , rychlé jídlo z dostupných surovin, na které dámy lákaly svoje zákazníky.
Další z tradičních omáček, připravena v souladu s tradicí, bez konzervačních látek. Omáčka se nejvíce hodí k těstovinám "penne" nebo "maccarun", také dobře poslouží jako základ k jiné pikantní...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)