Bomba Calabrese - Pálivá omáčka z Kalábrie 330g
Kód: DELSPS109Související produkty
Jedna z mnoha historek říká, že omáčka puttanesca vznikla ve veřejných domech jako levné , rychlé jídlo z dostupných surovin, na které dámy lákaly svoje zákazníky.
Kalábrijská omáčka z italských rajčat a tradiční ’Nduji – roztíratelného pikantního salámu z vepřového masa a kalábrijských papriček. S červenou cibulí Tropea IGP a olivovým olejem. Bez umělých...
Omáčka vyrobena z rajčat pěstovaných pod sluncem s voňavou italskou bazalkou. Klasická omáčka připravena v souladu s tradicí, bez konzervačních látek. Omáčka s bazalkou se dobře hodí k těstovinám,...
Klasická omáčka připravena v souladu s tradicí, bez konzervačních látek. Omáčka se hodí jak k těstovinám, tak dobře poslouží jako základ k masu, nebo výborně ochutí rizoto.
Vyzkoušejte pravou italskou klasiku! Sugo di Pomodoro Classico – hotová rajčatová omáčka z pečlivě vybraných zralých rajčat a cibule. Stačí ohřát a podávat s těstovinami, pizzou nebo lasagnemi. Bez...
Aglio Olio & Peperoncino je italská omáčka určená jako dochucovadlo k těstovinám, pečivu, bruschettě nebo například sendvičům. Je založená na tradiční receptuře jihu Itálie, jejímž základem je...
Detailní popis produktu
Plná, výrazná chuť, která promění obyčejné těstoviny v nezapomenutelný zážitek. Stačí promíchat s čerstvě uvařenými špagetami či penne. Lze použít jako pikantní omáčku k masu, sýrům či na bruschettu.
🌶️ Pikantní úroveň: střední až vyšší – ideální pro milovníky autentických jižanských chutí.
Složení: Italská rajčata 65%, olivový olej, lilek, Kalábrijské chilli, artyčoky, hříbky, extra panenský olivový olej, sůl, oregano, antioxidanty: kyselina askorbová.
Výživové údaje na 100g: Energie 438kJ/104.682kcal, Tuky 8.4g - z toho nasycené 1g, Sacharidy 8g - z toho cukry 8g, Bílkoviny 2.8g, Sůl 1.8g.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Omáčky - SUGO |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.35 kg |
V Itálii má každá rodina svůj "zaručený recept" na toto masové ragů.
Smetanová omáčka se smetanou, pancettou a žloutky.
Omáčka pro tradiční recept "Spaghetti alla Napoletana" (těstoviny s rajčatovou omáčkou), připravena dle tradičních postupů, bez konzervačních látek.
Další z tradičních omáček, připravena v souladu s tradicí, bez konzervačních látek. Omáčka se nejvíce hodí k těstovinám "penne" nebo "maccarun", také dobře poslouží jako základ k jiné pikantní...
Sugo di Pomodoro con Basilico je skvělá, jednoduchá a rychle použitelná rajčatová omáčka s jemným bylinným aroma. Vynikne v klasických italských receptech a přizpůsobí se dalším úpravám podle...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)