Sugo alla Puttanesca - omáčka s olivami a kapary 190 g
Kód: 1255Související produkty

Nejtradičnější italské suché bezvaječné semolinové těstoviny. Originální italské špagety se jí na způsob alla carbonara (s vajíčky a slaninou) nebo s rajčatovou omáčkou nebo aglio, olio e...

Sušené těstoviny ze semolinové mouky Vesuvio se řadí mezi krátké těstoviny. Pojmenované jsou podle sopky Vesuv která leží v regionu Kampánie. Můžete kombinovat se svojí oblíbenou omáčkou.

Suché bezvaječné těstoviny ze semolinové mouky, které jsou svinuté do tvaru písmene S. Původně se při přípravě stáčely kolem stvolů trávy. Název pochází z italského slova casereccio, což znamená...

Linguine v italštině znamená "malé jazýčky", jsou to ploché těstoviny velmi podobné špagetám. Jejich původ se připisuje regionu Campanie nebo Ligurie. Nejčastěji se používají na přípravu Linguine...

Vyzkoušejte pravou italskou klasiku! Sugo di Pomodoro Classico – hotová rajčatová omáčka z pečlivě vybraných zralých rajčat a cibule. Stačí ohřát a podávat s těstovinami, pizzou nebo lasagnemi. Bez...

Smetanová omáčka se smetanou, pancettou a žloutky.
Detailní popis produktu
Jedna z mnoha historek říká, že omáčka puttanesca vznikla ve veřejných domech jako levné , rychlé jídlo z dostupných surovin, na které dámy lákaly svoje zákazníky.
Omáčka vyrobena z rajčat pěstovaných pod sluncem, v souladu s tradicí, bez konzervačních látek. Výborně se hodí k těstovinám špagety, nebo fusilli.
Složení: Sekaná rajčata, kyselina citronová, zelené a černé olivy 10%, olivový extra panenský olej 3%, kapary 3%, cibule, bazalka, petrželová nať, černý pepř, sůl
Velikost balení: 190 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky - SUGO |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |

Další z tradičních omáček, připravena v souladu s tradicí, bez konzervačních látek. Omáčka se nejvíce hodí k těstovinám "penne" nebo "maccarun", také dobře poslouží jako základ k jiné pikantní...

Aglio Olio & Peperoncino je italská omáčka určená jako dochucovadlo k těstovinám, pečivu, bruschettě nebo například sendvičům. Je založená na tradiční receptuře jihu Itálie, jejímž základem je...

V Itálii má každá rodina svůj "zaručený recept" na toto masové ragů.

Omáčka pro tradiční recept "Spaghetti alla Napoletana" (těstoviny s rajčatovou omáčkou), připravena dle tradičních postupů, bez konzervačních látek.

Sugo di Pomodoro con Basilico je skvělá, jednoduchá a rychle použitelná rajčatová omáčka s jemným bylinným aroma. Vynikne v klasických italských receptech a přizpůsobí se dalším úpravám podle...

Omáčka vyrobena z rajčat pěstovaných pod sluncem s voňavou italskou bazalkou. Klasická omáčka připravena v souladu s tradicí, bez konzervačních látek. Omáčka s bazalkou se dobře hodí k těstovinám,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.