Grilované artičoky ve slunečnicovém oleji 580 ml
Kód: 44330Související produkty

Objevte výjimečně sladká rajčata La Fiammante Il Datterino – 100% italská datterini pro dokonalou chuť vašich italských specialit. Pečlivě vybraná rajčata, šetrně zpracovaná krátce po sklizni,...

Pomodori Secchi Filetti Citres jsou tradiční italská sušená rajčata nakrájená na proužky a naložená ve slunečnicovém oleji s vinným octem, oregánem, česnekem a špetkou chilli. Vynikají intenzivní...

Leccino je jedna z předních italských odrůd černých oliv, která se pěstuje hlavně v Apulii a dalších regionech střední a jižní Itálie. Plody jsou drobnější než např. Cerignola, mají oválný tvar a...

Celé, ohnivé, čerstvé, pálivé papričky naložené v extra panenském olivovém oleji. K vaření stačí velmi málo, toto balení vám dlouho vydrží. Papričky jsou velmi ostré, proto se hodí spíše na...

Zelené plody keře kapary trnité, připomínající drobné okurky se stopkou. Mají natrpklou, pikantní chuť, která může připomínat olivy. Používají se jako součást obložených talířů a lze s nimi...

Křupavé kapary konzervované v soli, která udržuje jejich intenzivní chuť a charakter. Hodí se skvěle k dochucení pomazánek, těstovin, rybích i dalších pokrmů typických pro italskou kuchyni. Produkt...
Detailní popis produktu
Artyčoky se pojídají syrové jako salát, lze z nich připravit polévku, můžete je dusit, připravit podobně jako květák nebo chřest. Tyto grilované a naložené ve slunečnicovém oleji a jsou vhodným doplňkem ke grilovaným masům.
V mnoha zemích jsou artičoky nejoblíbenější zeleninou. Mají pověst zeleniny bohaté na vitamíny, uplatňuje se také v léčitelství např. k pročištění jater a ledvin.
Složení: artičoky 64%, slunečnicový olej, vinný ocet, sůl
Velikost balení: 580 ml
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rajčata & Olivy & Antipasti |
---|---|
Hmotnost: | 0.68 kg |

Zelené olivy odrůdy Bella di Cerignola naložené ve slaném nálevu. Olivy pocházejí z Itálie, konkrétně z oblasti Apulie. Jsou výjimečné svou velikostí, pevnou dužninou a svěží zelenou...

Velká, červená a dokonale loupaná rajčata - to jsou protagonisté italské kuchyně.

Celá cherry rajčata se slupkou v rajčatové šťávě mají sladkou a výraznou chuť. Jsou pěstována a zpracována v Itálii. Ideální na pizzu, do omáček, polévek i salátů, zachovávají si přirozenou strukturu.

La Fiammante Pomodoro San Marzano jsou loupaná celá rajčata špičkové italské odrůdy San Marzano dell’Agro Sarnese-Nocerino s chráněným označením původu (DOP). Tato odrůda rajčat vyniká v...

Sušená rajčata v oleji od renomovaného italského výrobce Casa Rinaldi. Tento produkt kombinuje tradiční italskou techniku sušení rajčat se sterilizací a skladováním v kvalitním slunečnicovém oleji....

Polpa Fine di Pomodoro jsou jemně drcená loupaná rajčata s krémovou strukturou, vyrobená z vyzrálých 100% italských rajčat. Ideální jako základ pro omáčky, polévky, pizzu a další italské speciality.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.