Olive verdi Bella di Cerignola 314 ml
Kód: 44335Související produkty
Sušená rajčata v oleji od renomovaného italského výrobce Casa Rinaldi. Tento produkt kombinuje tradiční italskou techniku sušení rajčat se sterilizací a skladováním v kvalitním slunečnicovém oleji....
La Fiammante Pomodoro San Marzano jsou loupaná celá rajčata špičkové italské odrůdy San Marzano dell’Agro Sarnese-Nocerino s chráněným označením původu (DOP). Tato odrůda rajčat vyniká v...
Pomodori Secchi Filetti Citres jsou tradiční italská sušená rajčata nakrájená na proužky a naložená ve slunečnicovém oleji s vinným octem, oregánem, česnekem a špetkou chilli. Vynikají intenzivní...
Zelené plody keře kapary trnité, připomínající drobné okurky se stopkou. Mají natrpklou, pikantní chuť, která může připomínat olivy. Používají se jako součást obložených talířů a lze s nimi...
Polpa Fine di Pomodoro jsou jemně drcená loupaná rajčata s krémovou strukturou, vyrobená z vyzrálých 100% italských rajčat. Ideální jako základ pro omáčky, polévky, pizzu a další italské speciality.
Leccino je jedna z předních italských odrůd černých oliv, která se pěstuje hlavně v Apulii a dalších regionech střední a jižní Itálie. Plody jsou drobnější než např. Cerignola, mají oválný tvar a...
Detailní popis produktu
Velké, chutné a kvalitní zelené olivy z Itálie. Výrobce Masiello garantuje tradiční zpracování.
Složení:
Olivy, voda, sůl, antioxidant: kyselina L-askorbová; regulátor kyselosti: kyselina citronová, kyselina mléčná.
Výživové údaje na 100g:
Energie 494 kJ / 120 kcal, tuky 11,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,63 g, sacharidy 1,34 g, z toho cukry 1,34 g, vláknina 2,96 g, bílkoviny 1,97 g, sůl 3,7 g.
Alergeny:
Neobsahuje.
Váha:
290 g / 180 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rajčata & Olivy & Antipasti |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.4 kg |
Křupavé kapary konzervované v soli, která udržuje jejich intenzivní chuť a charakter. Hodí se skvěle k dochucení pomazánek, těstovin, rybích i dalších pokrmů typických pro italskou kuchyni. Produkt...
Velká, červená a dokonale loupaná rajčata - to jsou protagonisté italské kuchyně.
Artyčoky se pojídají syrové jako salát, lze z nich připravit polévku, můžete je dusit, připravit podobně jako květák nebo chřest. Tyto grilované a naložené ve slunečnicovém oleji a jsou vhodným...
Celá cherry rajčata se slupkou v rajčatové šťávě mají sladkou a výraznou chuť. Jsou pěstována a zpracována v Itálii. Ideální na pizzu, do omáček, polévek i salátů, zachovávají si přirozenou strukturu.
Celé, ohnivé, čerstvé, pálivé papričky naložené v extra panenském olivovém oleji. K vaření stačí velmi málo, toto balení vám dlouho vydrží. Papričky jsou velmi ostré, proto se hodí spíše na...
Objevte výjimečně sladká rajčata La Fiammante Il Datterino – 100% italské datterini pro dokonalou chuť vašich italských specialit. Pečlivě vybraná rajčata, šetrně zpracovaná krátce po sklizni,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)