993

Parmigiano Reggiano di Montagna 993, zrání 24 měsíců, je tradiční italský sýr vyráběný v horské oblasti Caseificio Cavola. Díky dlouhému zrání získává výraznou a plnou chuť s jemnými tóny ovoce,...

Parmigiano Reggiano di Montagna 993, zrání 24 měsíců, je tradiční italský sýr vyráběný v horské oblasti Caseificio Cavola. Díky dlouhému zrání získává výraznou a plnou chuť s jemnými tóny ovoce,...

Parmigiano Reggiano di Montagna 993, zrání 24 měsíců, je tradiční italský sýr vyráběný v horské oblasti Caseificio Cavola. Díky dlouhému zrání získává výraznou a plnou chuť s jemnými tóny ovoce,...

Parmigiano Reggiano di Montagna 993, zrání 24 měsíců, je tradiční italský sýr vyráběný v horské oblasti Caseificio Cavola. Díky dlouhému zrání získává výraznou a plnou chuť s jemnými tóny ovoce,...
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem