Pokud chcete ochutnat Itálii, jezte a pijte to, co mají doma opravdoví Italové. Přes 200 vysoce kvalitních italských vín s dodáním do 10 dnů!

Hodnocení obchodu

4,9 294 hodnocení
Přidat hodnocení
5
269x
4
19x
3
2x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 20.12.2010
+ Italské potraviny a nápoje, které se v českých "kamenných" obchodech jen těžko shání.
- Žádné nevidím.

Obchod doporučuji
Avatar autora | 17.12.2010
+ internetový obchod

Avatar autora | 12.12.2010
+ Zboží, které normálně neseženu. Dodané zboží má dostatečně dlouhou expiraci. Komunikace s prodejcem na vysoké úrovni. Výborně zabalená zásilka.
- Uvítal bych postupné rozšíření sortimentu (např. u sýrů nebo vína).

Objednávejte beze strachu. Budete spokojeni.
Avatar autora (Administrátor) 3.6.2020
Dobrý den, děkujeme za podnět. S rozšířením nabídky sýrů je to těžké. Můžeme nabízet jen sýry tvrdého typu, které přežijí cestu poštou. Měkké sýry vyžadují chlazení. Nabídka vína je opravdu jen takovým základním průřezem, ale bohužel víno je v našem eshopu nejméně nakupovaným druhem tovaru. Zatím tedy rozšíření nabídky neplánujeme.
Avatar autora | 29.11.2010
+ rychlost, kvalita, kulinářské zážitky
+ nerada běhám po obchodem a stojím ve frontách

jako vánoční dárek jsem si vymyslela italské speciality, zadala do vyhledávače a objevila tento obchod. Vše - od objednávky až po dodání proběhlo výtečně. Doufám, že dárek se bude líbit - chutnat - všem vřele doporučuji
Avatar autora | 28.11.2010
+ pohodlné
- nevím

doporučím ostatním
Avatar autora | 20.11.2010
+ velmi dobré ceny
- nestačila jsem zjistit :-)

Vyzkoušet se má všechno
Avatar autora | 19.11.2010
+ Široký výběr originálních italských těstovin.
- Nevím, jenom mi scházela informace o přesném termínu dodání.

Jsem spokojená. Doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 3.6.2020
dobrý den, moc se za to omlouváme. Nyní kontaktujeme všechny zákazníky formou emailu, v kterém obdržíte číslo poštovní zásilky a webovou adresu, na které můžete cestu svého balíčku sledovat.
Avatar autora | 12.11.2010
+ sortiment, který není běžný v normálních obchodech
+ slušné ceny
- drahé poštovné
- nemožnost používat elektronickou peněženku nebo platbu kartou

Avatar autora (Administrátor) 3.6.2020
Dobrý den, s poštovným bohužel nelze nic provést. Z velké části je dokonce z naší strany dotováno. Možnost placení kartou jsme po žádostech zákazníků také zavedli :). Děkujeme tedy za inspiraci
Avatar autora | 3.11.2010
velký výběr, který jinde stěží seženeta, rychlost dodávky. Vše bez problémů.
Avatar autora | 7.10.2010
+ Zdál se mi nejpříznivější poměr cena/kvalita
- neprodává sýry a uzeniny

Avatar autora | 1.10.2010
DLe mého názoru by stálo za uvážení ještě více rozšířit nabídku italských produktů. Jinak vše perfektní, není co vytknout. Držím palce!
Avatar autora | 26.9.2010
+ kvalita
- málo produktů

Avatar autora | 18.8.2010
+ rychlost

dobrý
Avatar autora | 13.8.2010
+ Moznost zorientovat se v jednotlivych druzich a typech testovin, kterymi je nas trh zahlcen.
- nabidka omacek - stala by zato rozsirit!

Stranky obchodu jsem navstivila na doporuceni zname. Objednane zbozi bylo presne takove jake jsem ocekavala. Pri vyberu zbozi me prekvapila skutecnost, ze obchod nabizi tak malo omacek na testoviny. Uvitala jsem cast, ktera se venuje ruznym druhum testovin a jejich popisu a i recept na vyrobu domacich testovin. Obchod jsem jiz doporucila znamym, na zaklade vlastni zkusenosti - testoviny opravdu chutnaji mnohem lepe nez ty, ktere jsou bezne k dostani.
Avatar autora | 7.8.2010
+ V kamenném obchodě jsem toto zboží nenašla

je to první nákup a doporučila bych ho
Avatar autora | 30.7.2010
+ 1.Nabízí sortiment, který chybí v kamenných obchodech (kvalita)
+ 2.E-shop je na dobrém místě ve vyhledávači (užívám hlevně Seznam, nemusela jsem složitě procházet mnoho stránek)a zboží, které jsem chtěla, mi nabídl právě tento e-shop.

Protože nabízel to, co jsem zrovna sháněla Má objednávka byla uhrazená předem, jedno zboží nebylo ale zrovna skladem¨. Byla jsem kontaktována, domluvili jsme se na postupu, obdržela jsem omluvu a malou pozornost za chybějící zboží :-) Ano Solidní a komunikativní partner
Avatar autora | 27.7.2010
+ přiměřené ceny
+ dobrá nabídka ne běžně dostupných potravin
- možná větší výběr zboží

nákup v obdchodě doporučuju (viz výše)
Avatar autora | 23.7.2010
+ velké množství testovin, a ve srovnání s konkurencí příznivější ceny.
- moc jich není
- nemožnost placení pres kartu, transfer peneze z uctu na ucet prodluzuje dobu dodání.

široký výběr, nejnižší ceny bezproblémové dodání zboží
Avatar autora | 6.7.2010
+ Originalita, nabízené zboží jinde není, nebo je předražené
- Zatém žádné

Vyzkoušejte a uvidíte
Avatar autora | 3.7.2010
Cenová dostupnost , vynikající komunikace a rychlá dodávka zboží

Stránka 15 z 15 , položek celkem: 300

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.