Pokud chcete ochutnat Itálii, jezte a pijte to, co mají doma opravdoví Italové. Přes 200 vysoce kvalitních italských vín s dodáním do 10 dnů!

Extra panenský olivový olej 500 ml

 
 

Tento olej se vyznačuje zlatavě zelenou barvou díky vysokému obsahu chlorofylu, chutí pak velmi charakteristickou připomínající chuť mandlí a extraktů z ovoce.

Dostupnost Dodání do 10 dnů.
Můžeme doručit do
9.5.2024
Měrná cena 63,80 Kč / 100 ml
Cena 284,82 Kč bez DPH
319 Kč / ks    
Kód produktu 270406
Značka Oleificio di Moniga del Garda S.r.l.
Kategorie Olivové oleje a octy balsamico
 

Tento olej se vyznačuje zlatavě zelenou barvou díky vysokému obsahu chlorofylu, chutí pak velmi charakteristickou připomínající chuť mandlí a extraktů z ovoce.

Mezi výrobky směřující od jezera Lago di Garda do celé Evropy je snad nejvíce proslaven olivový olej s chráněnou oblastní známkou D.O.P. Olivový olej byl v místní oblasti lisován již ve starověku a dodnes si některé lisovny zachovávají tradiční výrobní postupy.

Zvláštní klimatické podmínky Lago di Garda a zejména jeho severní oblasti zaručují, že místní olivovníky jsou velmi dobře chráněny před parazity a plísněmi. Samotné olivy jsou tedy vysoce kvalitní. Tento fakt se dá pozorovat i na velmi starých olivovnících, které stále plodí úrodu.

Tento olej se vyznačuje zlatavě zelenou barvou díky vysokému obsahu chlorofylu, chutí pak velmi charakteristickou připomínající chuť mandlí a extraktů z ovoce. Tento extra panenský olivový olej z oblasti Lago di Garda podléhá pravidelným kontrolám odborníků, kteří provádějí důkladnou analýzu vzorků oliv odebraných u jednotlivých pěstitelů.

Olej je příjemně nahořklý a na patře pocítíme jemně štiplavou chuť pepře.

Extra panenský olivový olej je získaný lisováním za studena ze zdravých oliv, získaných přímo ze stromu během optimální doby zrání. 
Má přirozený obsah fenolických složek a vitaminu E, které hrají důležitou roli v blokování volných radikálů a zpomalují oxidaci buněk, která způsobuje záněty a stárnutí.

Velikost balení: 500 ml

Hmotnost 0.65 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: