Pokud chcete ochutnat Itálii, jezte a pijte to, co mají doma opravdoví Italové. Přes 200 vysoce kvalitních italských vín s dodáním do 10 dnů!

Morellino di Scansano DOC 2016 0,75 l

 
 

Výrazné víno odrůdy Sangiovese ze samého jihu Toskánska. Barva je ryze rubínová s lehkých odleskem fialové. Aroma připomíná vyzrálé červené ovoce, zejména višně, třešně a švestky s lehkým dotykem ušlechtilého dřeva. V ústech je plné, bohaté na ovoce s tóny dřeva. Delší dochuť a vynikající vyváženost.

VINIFIKACE

Ruční sběr hroznů na konci září. Jemné lisování, následuje tradiční rmutace v nerezových kádích a fermentace v malých nerezových nádobách při 28 °C po dobu 18 dní. Víno zraje 5 měsíců v dubových sudech Barrique a dále dozrává tři měsíce v láhvi.

Dostupnost Dodání do 10 dnů.
Můžeme doručit do
20.12.2019
Měrná cena 366,67 Kč / 1 l
Cena 227,27 Kč / ks bez DPH
275 Kč / ks    
Kód produktu 1534
Značka Val delle Rose
Kategorie Vína z Toskánska
 

Výrazné víno odrůdy Sangiovese ze samého jihu Toskánska. Barva je ryze rubínová s lehkých odleskem fialové. Aroma připomíná vyzrálé červené ovoce, zejména višně, třešně a švestky s lehkým dotykem ušlechtilého dřeva. V ústech je plné, bohaté na ovoce s tóny dřeva. Delší dochuť a vynikající vyváženost.

Vinařství: Val delle Rose

Oblast: Toscana

Odrůdové složení: Sangiovese

Klasifikace: DOCG

Poloha: Jih Toskánska, Grosseto, Poggio la Mozza. Nejjižnější část Toskánska, Scansano. Nadmořská výška vinic: 150 m. n. m.. Hustota výsadby: 5000 keřů/ha. Výnosnost: 7 t/ha. Systém vedení révy: Cordon.

Gastro párování: steaky, masová ragú, hovězí, pečené vepřové

Teplota servisu: 16 - 18 °C

Velikost lahve: 0,75 l

VINIFIKACE

Ruční sběr hroznů na konci září. Jemné lisování, následuje tradiční rmutace v nerezových kádích a fermentace v malých nerezových nádobách při 28 °C po dobu 18 dní. Víno zraje 5 měsíců v dubových sudech Barrique a dále dozrává tři měsíce v láhvi.

Hmotnost 0.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.