Pokud chcete ochutnat Itálii, jezte a pijte to, co mají doma opravdoví Italové. Přes 200 vysoce kvalitních italských vín s dodáním do 10 dnů!

Marchese di Villamarina DOC 2010 0,75 l

Neohodnoceno
 

Velké víno z odrůdy Cabernet Sauvignon. Barva je ryze rubínová. Aroma je nesmírně bohaté s tóny cassisu a decentním dotykem ušlechtilého dřeva. Projevuje se odér moky, tabáku a kakaových bobů. V chuti elegantní a velmi rafinované s jemným vyzrálým taninem. Vyvážené dlouhotrvající ovšem sametově hebké.

VINIFIKACE

Ruční sběr plně vyzrálých hroznů v pozdním podzimu. Po sklizni jsou hrozny odstopkovány, pomlety a rmutují mezi 4 – 5 dny při teplotě 15 °C. Fermentace tři týdny při 20 °C. Následuje malolaktická fermentace. Víno zraje 18 měsíců v malých Bordeaux barelech z dubového dřeva z lesů Troncais. Následuje zrání ve velkých tradičních sudech po dobu 12 měsíců. Po lahvování odpočívá a dozrává v láhvi dalších 18 měsíců.

Dostupnost Dodání do 10 dnů.
Můžeme doručit do
30.8.2019
Měrná cena 1 448 Kč / 1 l
Cena 897,52 Kč / ks bez DPH
1 086 Kč / ks    
Kód produktu 1000
Značka Sella&Mosca
Kategorie Vína ze Sardinie
 

Velké víno z odrůdy Cabernet Sauvignon. Barva je ryze rubínová. Aroma je nesmírně bohaté s tóny cassisu a decentním dotykem ušlechtilého dřeva. Projevuje se odér moky, tabáku a kakaových bobů. V chuti elegantní a velmi rafinované s jemným vyzrálým taninem. Vyvážené dlouhotrvající ovšem sametově hebké.

Vinařství: Sella & Mosca

Oblast: Sardegna

Odrůdové složení: Cabernet Sauvignon

Klasifikace: DOC

Poloha: Cabernet je vysázen na vinicích Sella e Mosca, které jsou bohaté zejména na jíl, pískovec a železo.

Gastro párování: restovaná a dušená červená masa, zvěřina

Teplota servisu: 16 - 18 °C

Velikost lahve: 0,75 l

VINIFIKACE

Ruční sběr plně vyzrálých hroznů v pozdním podzimu. Po sklizni jsou hrozny odstopkovány, pomlety a rmutují mezi 4 – 5 dny při teplotě 15 °C. Fermentace tři týdny při 20 °C. Následuje malolaktická fermentace. Víno zraje 18 měsíců v malých Bordeaux barelech z dubového dřeva z lesů Troncais. Následuje zrání ve velkých tradičních sudech po dobu 12 měsíců. Po lahvování odpočívá a dozrává v láhvi dalších 18 měsíců.

Hmotnost 0.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.