Nerello Mascalese BIO IGP 2021 0,75 l
Kód: 45291Související produkty

Quattro Quarti je jedinečné víno, výraz různých území s různými klimatickými vlastnostmi, které dávají vyniknout lokálnímu charakteru ostrovních vín. V rozmanitosti 4 teritorií, kde se pěstuje toto...

Klasické bílé víno, které reprezentuje vinařství již 56 ročníků. Bílé svěží a jiskrné víno produkované z tradičních sicilských odrůd. Barva je zelenkavá se žlutými odlesky. Aroma je spíše ovocné s...

Víno zářivě slámově žluté barvy s intenzivní a elegantní vůní zelených jablek a akácie. Víno Inzolia, tradiční sicilské hrozny, je na patře dobře vyvážené, s dobrou kyselinkou, svěží dochutí...

Chardonnay slámově žluté, čiré a jiskrné barvy. Aroma je bohaté a výrazné s tóny vyzrálého exotického ovoce a minerálů. V chuti je cítit vyzrálé ovoce s květinovými tóny spolu s citrusovým...

Zlatavá barva, čirá a jiskrná. Aroma je bohaté výrazné s tóny vyzrálého ovoce a minerálů. Zralé meruňky a tóny peckovin spolu se citrusovým nádechem. Výrazná ovocnost převládá i v chuti. Ta je...

Víno rubínové barvy s odlesky fialové. Plné a výrazné aroma s nádechem červeného bobulového ovoce, balsamica a květin. Hřejivé s delší dochutí se stopou sladkého koření v dochuti. VINIFIKACE...

Tradiční sicilské víno z odrůdy Nero ď Avola, těšící se velké popularitě. Barva vína je hluboce červená až tmavá, plná s jasnou jiskrou. Vůně je harmonická, velice komplexní se známkami naložených...

Zlatavá barva, čirá a jiskrná. Aroma je bohaté výrazné s tóny vyzrálého ovoce a minerálů. Zralé meruňky a tóny peckovin spolu se citrusovým nádechem. Výrazná ovocnost převládá i v chuti. Ta je...
Detailní popis produktu
Klasifikace: IGP
Poloha: Střed Sicílie, Belické údolí. Kopce Gibellina cca 100 - 300m.n.m., půdy jsou písčité.
Vinifikace: 100% Nerello Mascalese sklizeno ve výborné fénolické zralosti. Fermentace se provádí po dobu 12-15 dní při 24-30 ° C s denními pumpováním a 1 delestage. Víno zraje v nerezových nádržích a následně dozrává s minimálním kontaktem na dubu pro zachování čerstvosti a charakteru.
Gasto párování: Masová jídla, zvěřina a steaky.
Teplota servisu: 16-18°C
Obsah alkoholu: 13,5%
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.